Lütfen bekleyin..



HAT VE TEZHİP SERGİSİ AÇILDI

01 Ağustos 2018, 18:56 - Okunma: 893

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulan Hat ve Tezhip Sergisi’nin açılışı Başkan Vekili Aksoy’un da katılımıyla gerçekleşti.

Sergiye Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, STK temsilcileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından kurdele kesimi ile devam eden programda yapılan konuşmaların ardından Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku Başkan Vekili Aksoy’a günün anlamına ilişkin Hat ve Tezhip işlemeli tablo hediye etti.

Bilindiği üzere Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından 2005 yılından bu yana her 3 yılda bir hat yarışması düzenliyor. Yarışmalarda dereceye giren eserler ilden ile dolaştırılıyor.‘Kalemin Bereketi Hat ve Tezhip Sergisi’nde jüri üyeleri tarafından dereceye giren 30 eser sergileniyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın her yıl düzenlediği Hat ve Tezhip Sergisi 1-13 Ağustos 2018 tarihleri arasında Belediye Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde görülebilecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=