Lütfen bekleyin..



Meydan Esnafından Aksoy’a teşekkür ziyareti

31 Temmuz 2018, 19:51 - Okunma: 724

Batman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3. Etap Vizyon Bulvar Projesi kapsamında alt ve üst yapısıyla tamamen yenilenen Cumhuriyet Meydanında faaliyet gösteren esnaflar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Proje ile Cumhuriyet Meydanı’nın çehresinin değiştiğini ifade eden Batman Cumhuriyet Meydanı esnafı, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Vekili Aksoy’a teşekkür ederek çiçek buketi takdim etti.
BELEDİYE ÇALIŞMALARINA TEŞEKKÜR
Yapılan çalışma ve düzenlemeden dolayı oldukça mutlu olduklarını, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un Batman Cumhuriyet Meydanı’na farklı bir çehre kattığını dile getiren Cumhuriyet Meydanı esnafı, Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılayarak takip ettiklerini, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Vekili Aksoy da çalışmaların Batman ve Batmanlılara hizmet için yapıldığını, Batmanlıların her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunun altını çizdi. Buket takdiminde oldukça duygulanan Aksoy, Belediye çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini, altyapıdan üst yapıya, park ve bahçelerden asfalt çalışmalarına, sporsal ve kültürel faaliyetlere kadar bir çok alanda çalışmaların hız kesmeden sürdürüldüğünü söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=