Lütfen bekleyin..



Boğulma vakalarına Dikkat

30 Temmuz 2018, 09:13 - Okunma: 1013

Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte kentte artan boğulma vakalarına karşı vatandaşlar uyarıldı. Hafta sonu batman barajı gölünde suya giren Batmanlı aileden 4 kişinin hayatını kaybetmesiyle gözler yine boğulma vakalarına çevrildi. Kentte Baraj gölü, sulama kanalı ve Batman çayına serinlemek amacıyla girilmemesi uyarısı yapılırken, vatandaşların çok dikkatli olmaları istendi.

Hafta sonu yaşanan üzücü olayda Batman barajı göleti yakınında bulunan türbe ziyaretine Piknik ve ziyarette bulunan anne, kardeş ve kızları serinlemek için girdikleri suda boğularak hayatını kaybetti. Batman çaytında ve Batman baraj gölü havzasında yaşanan boğulma vakalarına bir yenisi daha eklendi. Malabadi Gürpınar köyü yakınındaki Bezvan türbesine ziyarete giden anne, kardeş ve kızları baraj göletinde boğuldu. 
ZİLAN KÖYÜNDE YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Olayda hyatını kaybedenlerin isimleri anne Hediye Karabulut, Ayşenur Karabulut, Şevalnisa Karabulut ile Hava Karabulut olarak açıklandı. Silvan Devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Anne Kardeş ve Kızları Diyarbakır Selahattini Eyyübi Hastanesinde yapılan Otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. İstanbul'dan Batman'a yakınlarını ziyarete geldikleri belirtilen aile fertlerinin boğularak yaşamını yitirmesi byük üzüntüye neden oldu. Cenazeler Batman'a bağlı Zilan köyünde toprağa verildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=