Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi Heyetinden Gazetemize Ziyaret

24 Temmuz 2018, 16:05 - Okunma: 917

Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat beraberinde il yöneticileriyle birlikte Gazetemiz sahibi Nimet Dal’ı ziyaret ettiler. Geçtiğimiz hafta annesi Perişan Dal’ı kaybeden Nimet Dal’a taziye dileklerini ileten Başkan Fırat ve beraberindeki heyet Batman’daki siyasi gelişmeleri de değerlendirdiler. Öte yandan Medikal Park Batman Özel Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve iletişim sorumlusu Mehmet Aksoy'da gazetemizi ziyaret etti.

Başkan Mehmet Fırat açıklamasında 24 Haziran seçimlerinden sonra yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek Batman’da güçlü bir adayla seçimlere girmek için kolları sıvadıklarını açıkladı. 
Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat ve il yöneticilerine teşekkür etti. 
MEDİKAL PARK’TAN GAZETEMİZE ZİYARET
Medikal Park Batman Özel Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve iletişim sorumlusu Mehmet Aksoy gazetemizi ziyaret ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Müdür Aksoy, Nimet Dal’ın şahsında tüm gazete çalışanlarını kutladı. Batman’daki gazetecilerin kentte özveriyle çalışma yürüttüklerini belirten Mehmet Aksoy Batman’daki basın kuruluşlarına imkanları ölçüsünde desteklerinin devam edeceğini söyledi. Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretinden dolayı Medikal Park Batman Özel Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve iletişim sorumlusu Mehmet Aksoy’a teşekkür etti. 
PAK’TAN GAZETEMİZE KUTLAMA
PAK Batman İl Başkanı Aziz Özdemir yaptığı açıklamada “Tüm basın çalışanlarınızın 24 Temmuz Basın Bayramını şahsınızda kutluyor ,Basının daha özgür ve tarafsız olma çaba ve mücadelesinde başarılar diliyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=