Lütfen bekleyin..



KÖTÜ KOKU YAYAN MARKET, TEMİZLENDİ

20 Temmuz 2018, 11:11 - Okunma: 736

Sağlık Mahallesi’nde terk edilmiş bir marketten gelen kötü kokular üzerine harekete geçen Batman Belediyesi ekipleri, markette temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Sağlık Mahallesi Garzan Caddesi üzerinde bulunan bir market sahibi, alacak verecek meselesi yüzünden markete kilit vurarak kayıplara karıştı. Mahalle sakinlerinin, 20 gündür kapalı olan marketten kötü kokular geldiği ihbarını yapması üzerine Belediye ekipleri harekete geçti.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri söz konusu marketin kapısını açarak gerçekleştirdiği inceleme ve tutanakların ardından kötü kokulara sebep olan ürünlerin tahliyesini gerçekleştirerek, markette temizlik çalışması yürüttü.

Yaklaşık 20 günden bu yana kapalı olan ve yaydığı kötü koku nedeniyle çevreye rahatsızlık veren markette çürüyüp küflenen sebze, meyve, et ürünleri, süt ürünleri ve çok sayıda gıda ürünü tespit ve tutanaklar altına alındıktan sonra imha edildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=