Lütfen bekleyin..



İL KOORDİNASYON KURULU 3. DÖNEM TOPLANTISI YAPILDI

20 Temmuz 2018, 10:57 - Okunma: 812

İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı üçüncü dönem toplantısı, Vali Ahmet DENİZ başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali Ahmet DENİZ’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, ilçe kaymakamları, yatırımcı kurumların bölge yöneticileri, ilçe ve belde belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

Toplantıya ait kısa bilgi veren Vali Ahmet Deniz'in ardından Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, belediyenin hayata geçirdiği ve planladığı projelerin yanı sıra, Batman’ın gündemindeki önemli bir konu olan hava mania  hakkında brifing verdi.

Hava manianın Batman için bir sorun olmaktan çıktığını aktaran Başkan Vekili Aksoy, yeşil bir çevre ve kentin temizliği konusunda hassas olduklarını, bu nedenle temizlik konusunda projelerinin devam edeceğini ifade etti.

Belediyenin yıl sonuna kadar 200 bin ton asfalt serimi gerçekleştirerek 149 kilometre yolun asfaltlanacağını da belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, mahallelerde parke serim çalışmalarının yanı sıra 100 bin metrekare bordür taşı döşeneceğini ifade etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=