Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta 15 Temmuz Darbe Girişimi Kınandı

17 Temmuz 2018, 17:57 - Okunma: 847

15 Temmuz hain FETÖ Darbe girişiminin yıldönümünde Kozluk’tada etkinlikler yapıldı. Gece geç saatlere kadar devam eden etkinlikler Kozluk ilçe meydanında yapıldı. 15 Temmuz etkinliklerine Başkan Veysi Işık’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı, İl müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

Etkinliklerde 15 Temmuz Fetö Darbe girişimi bir kez daha kınanırken, şehitler için kuranı kerim ve dualar okundu. 15 Temmuz Darbe girişimine karşı sokağa çıkan ve Kozluk halkıyla darbeye karşı ilk açıklamada bulunan isimler arasında yer alan Başkan Veysi Işık’ın cesurca darbe karşıtı açıklamaları ve söylemleri hafızalarda yer almıştı. 
KOZLUKTA OVA CADDESİNDE ASFALT TAMAMLANDI
Kozluk'a yeni eserler kazandırmaya devam eden Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık İlçenin en büyük caddelerinden Ova caddesinde Asfalt seriminin tamamlandığını duyurdu. Dev alt yapı projesi nedeniyle şantiyeye dönen ilçede bir yandan altyapı çalışmaları devam ederken, diğer yandan parke kilit taşı ve asfalt serimi de sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Bir süredir devam eden Oca caddesi asfalt serimide tamamlandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=