Lütfen bekleyin..



Turist Kafilesine Kemençeli Karşılama

17 Temmuz 2018, 17:55 - Okunma: 928

Atlıhan Park Hotel ve Esenyel Tur destekleriyle alternatif turizm amacıyla ilimize trenle gelen 25 yerli turist Batman Garında çiçeklerle karşılandı. Kemençe ve türküler eşliğinde karşılanan kafile halay çekip eğlendi. Atlıhan Park Genel Müdürü Abdullah Çimen kafileyi temsilen Esenyel Tur sahibi Yasemin Kocaman’a çiçek takdim ettikten sonra halaya dahil olarak mutluluklarını paylaştı.

BATMANDA TURİST KAFİLESİNE SICAK KARŞILAMA
Tren Garındaki karşılamada, TÜRSAB Güneydoğu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız, ( BADOK)  Batman Doğal Yaşamı Koruma derneği Başkanı Emin Bulut da yer alarak destek verdiler. Ankara’dan yola çıkan ve Güney Expresi isimli trenle Batman’a gelen gruba Avrupa’dan gelen Türk kökenli turistler de dahil oldu. 


İlimize ulaşan 25 kişilik turist kafilesi adına konuşan Esenyel Tur Sahibi Kocaman, “ Sayın Otel Müdürü Abdullah Bey’in bir isteği vardı “ Batman’a gelin, Batman’dan geçin” diye; ben de “ Neden olmasın” dedim ve Hasankeyf’i de ilave ederek bu bölgeyi çok iyi tanıtmak istiyorum. Esenyel Turizm olarak bir ilke imza atmış olduk. İnşallah bundan sonra da bunun devamı gelecek. İlk durağımız Batman Garı, sonra Van’a geçeceğiz.” Dedi.  Kafileyi çiçeklerle karşılayan Otel Genel Müdürü Çimen de, “ Misafirlerimizi Batman’da ağırlamaktan onur ve mutluluk duymaktayız. Hepsine hoş geldiniz diyorum. Daha önce alternatif turizm adına  Güney Expresi ile bir GAP turu yapmayı düşünüyordum. Bu da yazın tüm medyaya yansımıştı. Şimdi bu anlaşmayı Esenyel Tur ile yaptım. Tur sahibi  dostum Yasemin Kocaman Hanımefendi ile birlikte çalıştığımız için bunu kendisiyle gerçekleştirme şansına sahip olduk.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=