Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Şehit Yakınları ve Gazileri Yemekte Ağırladı

15 Temmuz 2018, 11:13 - Okunma: 792

Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Valiliğimiz tarafından Şehit Yakınları ile Gazi ve Aileleri Onuruna düzenlenen yemek programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldiler.

TP Kristal Park tesislerinden düzenlenen yemeğe; Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz’in yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal,  Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş,  kamu kurum yöneticileri  STK temsilcileri ile çok sayıda şehit yakını, gazi ve aileleri katıldı.


 
Yemek öncesi masaları dolaşan Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, şehit yakınları, gazi ve aileleri ile yakından ilgilenerek, kendileriyle bir süre sohbet ettiler.
 
Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Deniz, “Yaklaşık iki yıl önce silahlı kuvvetlerimizin içirişine sızmış hain bir terör örgütünün darbe girişimiyle karşılaştık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, vatansever güvenlik güçlerimiz ve asil milletimizin dirayetleri sayesinde bu hain darbe girişimini bertaraf ettik” diye konuştu.
 
15 Temmuz hain darbe girişiminde bulunan FETÖ terör örgütünün arkasındaki güçlerin amacı, Çanakkale, 1453'ün ve 1071'in intikamını almak olduğunu belirten Vali Deniz, “ Bu güçler, 15 Temmuz'da bu hain piyonlarını üzerimize saldılar. Ama başaramadılar ve başaramayacaklar” dedi.
 
Bizlere düşen şehitlerimizin emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak olduğunu ifade eden Vali Deniz, “Sizler bu vatan için en değerli varlıklarınızı feda ettiniz. Sizin hakkınızı ödemek mümkün değil. Rabbim sizlerden razı olsun. Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere vatan ve bayrak için şehit olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize ise sağlık ve uzun ömürler diliyorum ” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=