Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Eğitim ve Spor Yatırımlarını İnceledi

15 Temmuz 2018, 11:11 - Okunma: 734

Vali Ahmet Deniz, ilimizde yapımı devam eden eğitim ve spor yatırımlarını yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında Vali Deniz’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Milli Eğitim ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yöneticileri eşlik etti.

İlimiz merkez Aydınkonak Mahallesinde yapımı devam eden Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim kampüsünde, 15 Bin Kişilik Stadyumda, 19 Mahallesinde yapımı tamamlanan sentetik yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulundu.
 
VALİ DENİZ, YAPIMI DEVAM EDEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ EĞİTİM KAMPÜSÜNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
 
İlimiz Aydınkonak Mahallesinde yapımı devem eden 32 derslik okul binası, 300 kişilik öğrenci pansiyonu ve üç atölyenin bulunduğu eğitim kampüsünde incelemelerde bulunan Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Daha sonra 15 Bin Kişilik Stadyuma yapılan çim serim çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak saha zeminin eksiksiz bir şekilde tamamlanması konusunda yetkililere talimat verdi.
 
19 MAYIS SPOR TESİSLERİNDE ÜÇÜNCÜ SENTETİK YÜZEYLİ FUTBOL SAHASI YAPILDI
 
19 Mayıs Mahallesinde spor tesislerin bulunduğu alanda yeni yapılan sentetik yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, spor tesislerine FİFA standartlarında üçüncü bir sentetik futbol sahasına kavuştuğunu belirtti.
 
SASON İLÇESİNE FİFA STANDARTLARINDA SENTETİK YÜZEYLİ FUTBOL SAHASI
 
İlimizdeki spor yatırımları hakkında bilgi veren Vali Deniz, Spor Toto Teşkilatının desteğiyle, Sason Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından FİFA standartlarında sentetik yüzeyli futbol sahası, tribün ve soyunma odalarının yapılacağını belirterek, proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından sahanın yapımına en kısa sürede başlanacağını ifade etti.
 
KOZLUK VE BEŞİRİ İLÇELERİNDEKİ SPOR SAHALARININ ZEMİNLERİ YENİLENDİ
 
Kozluk ve Beşiri ilçelerindeki spor sahalarının zeminin yenilendiğini ifade eden Vali Deniz, Beşiri ilçesindeki sahanın zemini İl Özel İdaresi desteği ile Kozluk ilçesindeki sahanın zemini ise Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin desteği ile PVC kaplama olarak yenilendiğini ifade etti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=