Lütfen bekleyin..



OSB Yolunda Mucur Tepkisi Yol Kapattı!

13 Temmuz 2018, 23:13 - Okunma: 1782

Batman-Siirt Karayoluna döşenen mucur, ilk günden kazalara yol açtı. İki günde 6 kazanın meydana geldiği yol, Batman ve Siirt’te tepkiyle karşılandı. Gazetemiz tarafından daha öncede İkiköprü civarında yapılan mucur serimi gündeme getirilmişti. Siirt yolunu gözden çıkan Karayollarının oldukça işlek olan yola mucur dökmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Vatandaşlar Batmanın siyasette sahipsiz olduğunu bir kez daha dile getirdiler.

Batman’da bir grup vatandaş, Batman-Siirt Yolu OSB önünde yolu trafiğe kapatarak, yetkilileri göreve davet etti.

Tüm uyarı ve tepkilere rağmen Batman-Siirt Karayoluna mucur döşendi. Trafik akışı sırasında araçların sarsılmasına ve kazalara yol açan mucurlu yol, ilk günden iki trafik kazasına sahne oldu. Kontrolden çıkan araçta baba ve 2 oğlu, yaralandı. Yolun mucurla döşenmesinin ikinci ve üçüncü gününde de toplam 4 kaza meydana geldi.

osyal medya ortamında, mucurlu yolla ilgili tepkiler yükselmeye başladı. Batman ve Siirtli Vatandaşlar, kazalara davetiye çıkaran mucurlu yol tepkilerini, sosyal medya ortamında dile getirirken, Batman’da bir grup vatandaş ise OSB önünde toplanarak, eylem yaptı. Yola mucur döşenmesinin, ilkel yöntem olduğunu savunan grup üyeleri, yolun asfaltlanmasını ve ışıklandırılmasını istedi.

Oturma eylemi ihbarını alan jandarma, olay yerine gelerek grubun dağılmasını istedi eylemde ısrarcı olan grup üyeleri ile jandarma arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=