Lütfen bekleyin..



Doğu Batı Kardeşliği için 17 İlde Şube Açtı

12 Temmuz 2018, 17:33 - Okunma: 1898

Doğu Batı Ak Kardeşlik Derneği Genel Başkanı Mahsum Batu yaptıkları faaliyetlerle ilgili yaptığı açıklamasında 17 ilde teşkilatlanma ve şube kurma çalışmasının tamamlandığını belirterek üye sayısının da 1200’e yükseldiğini belirtti.

Doğu Batı Ak Kardeşlik Derneği Genel Merkezinin Batman’da olduğunu belirten Başkan Batu İstanbul, Ankara, Adana ve Gaziantep’inde aralarında bulunduğu 17 ilde şube kurduklarını açıklayarak derneğin daha fazla büyümesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Başkan Batu yeni şubeler için Hakkari’ninde içinde olduğu 5 il için bu hafta sonu görüşme yapacaklarını da vurguladı. Dernek olarak her zaman Uyuşturucu kullanımına karşı çalışma içinde olduklarını belirten Batu son zamanlarda yaşanan Cinsel İstismar olaylarının ve çocuk kaçırma olaylarının yaşanmaması için ailelerin çocuklarına sahip çıkmasını ve dernek olarakta üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Cinsel istismar olaylarının bir utanç olduğunu belirten Başkan Batu Devlet ve Millet olarak bunların engellenmesi gerektiğini söyledi.  


BATU’DAN BAŞKAN ERDOĞAN’A BATMAN MAKETİ
Doğu Batı Ak Kardeşlik Derneği Genel Başkanı Mahsum Batu Türkiye Cumhuriyetinin ilk BAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’a Batman’ın sembolü hareketli petrol pompasını hediye etti. Genel Başkan Batu, “ Sayın liderimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın gölgesi üzerimizde olsun bize yeter. Güçlü ve huzurlu Bir Türkiye için elimizden be gelirse yapacağız. Gün ülkemiz için kenetlenme günüdür. Petrol kenti Batman ilimizi daha fazla tanıtmak, turizm hacmimizi arttırmak için herkes elini taşın altına koyup üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmelidir. Bizlerde hafızada kalması için dünya lideri Erdoğan’a Batmanımızın simgesi petrol pompasını hediye ettik. Sayın Başkomutanımız Erdoğan hediye için bütün Batmanlılara teşekkür ve muhabbetlerini iletti.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=