Lütfen bekleyin..



“SINAVA GERECEKLER ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM”

10 Temmuz 2018, 17:30 - Okunma: 814

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Yüksek Öğretime geçiş sınavlarına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. 30 Haziran ve 1 Temmuz 2018 tarihleri arasındaki sınava girecek öğrencilerin yerleşmek istediği üniversiteleri kazanmaları temennisinde bulunan İl Müdürü Eren;

 “Batman genelinde binlerce öğrencimiz 2 gün boyunca zorlu bir sınav süreci yaşayacaklar. Umarım sınav sonrası hayallerindeki bölümlere ve üniversitelere yerleşiyorlar. Sınava gireceklerin kaygı ve heyecanlarını bir kenara bırakarak, morallerini yüksek tutmaları gerekir. Velilerimizin de çocuklarına bu konuda destek olması gerekir. Öğrencilerimizin sorumluluk duygusuyla sınava girmeleri gibi hazırlandığına ve gelecekleri için önemli olan bu sınavda önceki yıllarda olduğu başarılarını tekrarlayacaklarına inanıyorum. Gençlerden beklentimiz iyi yetişmiş ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Çocuklarımızın önceki dönemlerde en önemli ihtiyaçları olan huzur, sakin ve mutlu bir ortam, sevgi, destek ilgi ve esneklik, güven ve cesarettir. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen değerli velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor; tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=