Lütfen bekleyin..



Damla Projesi Öğrencileri Valiliği Ziyaret Ettiler

10 Temmuz 2018, 17:25 - Okunma: 1379

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Damla Projesi kapsamında Batman’a gelen üniversite öğrencileri Valiliğii ziyaret ettiler.Valilik toplantı salonundan ülkemizin farklı üniversitelerinde eğitim gören yerli ve uluslararası öğrencilerin oluşturduğu 40 kişilik ekiple bir araya gelen Vali Vekili Mekan Çeviren, üniversiteli gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında gençlere; Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Damla Projesi Koordinatörü eşlik etti. 
Zengin tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış petrol kenti Batman’da üniversiteli öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Vekili Çeviren, “Batman’da Anadolu insanının samimiyetini ve sıcaklığını göreceksiniz.  Türkiye’nin farklı kentlerinden gelip, böyle anlamlı bir projede gönüllük esasına göre görev almanız ve Batman ile gönül köprüsü kurmanız bizleri mutlu etti” diye konuştu.Ziyaret, öğrenciler tarafından projenin amacına ilişkin değerlendirmeleriyle son erdi.Proje kapsamında, Üniversite öğrencileri ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Sevgi Evi, Çocuk Evleri, köy ziyaretleri ve çocuklarla çeşitli aktiviteler gerçekleştirecekler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=