Lütfen bekleyin..



Aksoy, Emekli TOKİ Çalışmalarını Yerinde İnceledi

10 Temmuz 2018, 17:17 - Okunma: 887

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, 2018 yılı projesi kapsamına alınan Emekli TOKİ Parkı ile yapımı devam eden bazı çalışmaları yerinde inceledi.

EMEKLİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Belediye Başkan Vekili Aksoy’a Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, teknik birim müdürlerinin yanı sıra Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve TOKİ yönetimi eşlik etti.Belediye Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilen, Fen İşler Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün müşterek çalışmasıyla yapımına bir süre önce başlanan Emekli TOKİ’deki belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vekili Aksoy, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.


EMEKLİ TOKİ’DE 2 PARK YAPIMI SÜRÜYOR
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve emekli vatandaşların dilek, talep ve şikâyetlerini dinleyen Başkan Vekili Aksoy, birim müdürlerini sorunu yerinde incelemelerini ve yerinde çözüm üretilmesini istedi. Belediye çalışmalarının devam ettiğini, vatandaşların dilek, taleplerine her zaman için kesintisiz olarak yanıt verdiklerini fakat vatandaşlara da büyük görevler düştüğünü ifade eden Başkan Vekili Aksoy, vatandaşların en azından çevrelerini temiz tutmalarını istedi.Her biri 5’er dönümden oluşan iki ayrı parkın tamamlanması ile Emekli TOKİ’ deki vatandaşların rahat bir dinlenme alanına kavuşturulması hedefleniyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=