Lütfen bekleyin..



Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Bölgeden Bakan Yok!

10 Temmuz 2018, 17:15 - Okunma: 856

Cumhurbaşkanlığı kabinesinde yer almayan ve son 3 dönemdir Ekonominin başında bulunan hemşehrimiz Mehmet Şimşek’in Bakanlar kurulunda yer almaması kamuoyunda tartışıldı. Batman ve Gaziantep’te Şimşek’in yeniden kabinede yer alması beklenirken, dün gece açıklanan Bakanlar kurulunda Mehmet Şimşek’e yer verilmedi.

 Cumhurbaşkanlığı Bakanlar kurulunda bölgeden hiçbir isme yer verilmemesi gözlerden kaçmazken, Trabzon ve Karadeniz Bölgesi ağırlıklı Bakanlar yer aldı. Şanlıurfa ve Diyarbakır ve Bingöl’ün beklenti içinde olduğu Bakanlık beklentileri de geride kaldı. 
ŞİMŞEK VEDA ETTİ
Kabine’de yer almayan ve sürprizle karşılanan isimlerin başında gelen Mehmet Şimşek resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada “Siyasete adım attığım 2007’den beri geride bir hoş sada bırakmaya gayret ettim. Kişiler geçici, aslolan aziz milletimize hizmettir. 11 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğüm bakanlık görevim sona erdi. Siyasette özellikle ilk göz ağrım Gaziantep ve baba ocağım Batman’daki bütün hemşerilerime ve aziz milletimize destekleri için teşekkür ederim.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=