Lütfen bekleyin..



Çiçek, İzgi ve Yıldırım’dan Gazetemize Ziyaret

10 Temmuz 2018, 17:07 - Okunma: 1180

Bir süre önce Annesi Perişan Dal’ı kaybeden gazete sahibimiz Nimet Dal’a taziye ziyaretleri devam ediyor. Mazlum Der eski Şube Başkanı ve 24 Haziran Genel seçimleri Akparti 4. sıra Milletvekili adayı Av. Murat Çiçek, Gazeteci Nizamettin İzgi ve Grand Hasankeyf Otel Nimet Dal'a başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Mazlum Der eski Şube Başkanı ve 24 Haziran Genel seçimleri Akparti 4. sıra Milletvekili adayı Av. Murat Çiçek gazetemizi ziyaret etti. Bir süre önce Annesini Kaybeden gazete sahibimiz Nimet Dal’a başsalığı dileğinde bulunan Murat Çiçek Nimet Dal’ın şahsında tüm aile mensuplarına başsağlığı dileğinde bulundu. Batman’da sevilen simalar arasında yer alan ve 24 Haziran seçimleri sürecinde yoğun bir çalışma yürüten Murat Çiçek’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Gazete sahibimiz Dal, kendisine ve beraberindeki tüm misafirlere de teşekkür etti.  


GRAND HASANKEYF OTEL’DEN ZİYARET
Otel Grand Hasankeyf Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldırım, İbrahim Yıldırım beraberinde dostlarıyla birlikte Gazete sahibimiz Nimet Dal’a Başsağlığı ziyaretinde bulundu. Dal’ın annesinin vefatında duydukları üzüntüyü dile getiren Batmanın sevilen iş adamı ve Grand Hasankeyf Otel sahibi Hüseyin Yıldırım Nimet Dal’ın şahsında tüm aileye başsağlığı dileğinde bulundu. 


İZGİ’DEN GAZETEMİZE TAZİYE ZİYARET
Batman basın camiasının sevilen simalarından olan Gazeteci Nizamettin İzgi Gazete sahibimiz Nimet Dal’a taziye ziyaretinde bulundu. Nimet Dal’a rahmet eden Annesi için taziye dileklerini ileten Nizamettin İzgi tüm aile bireylerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Nimet Dal ziyaretinden dolayı Gazeteci Nizamettin İzgi’ye teşekkür etti.    

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=