Lütfen bekleyin..



Aksoy’dan Gazete Sahibimiz Dal'a Taziye Ziyareti

09 Temmuz 2018, 18:24 - Okunma: 958

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Demokrat Gazetesi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Nimet Dal’ı annesinin vefatı münasebetiyle ziyaret ederek başsağlığı diledi. Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy beraberinde İşletme ve İştirakler Müdürü Adnan Yürük ve Özel Kalem Müdürü ve Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Ay ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.


Geçtiğimiz hafta Hastanede tedavi gören ve hakkın rahmetine kavuşan Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın annesi Perişan Dal için Gazetemize taziye ziyaretinde bulunan Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Nimet Dal’ın şahsında tüm aile fertlerine başsağlığı dileğinde bulundu. 


Aksoy’a taziye ziyareti ve başsağlığı dilekleri nedeniyle teşekkürlerini ileten Gazete sahibimiz Nimet Dal, acılı günlerinde Başkan vekilini yanlarında görmenin kendilerini memnun ettiğini belirterek ilgilerinden dolayı memnun kaldıklarını ifade etti.
ÇALIŞMALAR DÖRT KOLDAN SÜRÜYOR
Batman’da göreve başladığından bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran Belediye Başkan Vekili Aksoy kente kazandırdığı yeni projeleriyle adından sözettiriyor. Dörtyol bulvarındaki fıskiye projesi, 3. ve 4. etap çalışması, çarşı düzenlemesi, Buzpateni tesisi, temizlik, parklar ve bir çok hizmetin kente kazandırıldığı Batman’da son dönemde yapılan projelerin devam ettiğini belirten Başkan Aksoy 4. etap ve Alotevşo pazarı düzenleme çalışmasının da başlayacağını belirtti. Batman’da inşaat sektörünün dört gözle beklediği Havamania projesinin de imzaların atıldığını ve birkaç gün içinde çalışmanın faaliyete gireceğini vurgulayan Başkan Vekili Akoy Temiz ve yaşanabilir bir kent için çalıştıklarını açıklayarak Batman’ı her yönüyle güzel günlerin beklediğini söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=