Lütfen bekleyin..



Ağalardan Görkemli Düğün

09 Temmuz 2018, 18:14 - Okunma: 6029

Bölgenin sevilen ve saygı duyulan kanaat önderlerinden Orhan Ekmen’in oğlu Karan Jiyan Ekmen hafta sonu yapılan düğün töreniyle Merve Sevgili ile hayatını birleştirdi. Tuana düğün salonunda yapılan düğüne kalabalık bir topluluğun yanı sıra Mardin eski Milletvekili Orhan Miroğlu, Gercüş eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen, Gercüş Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, Askon Şube Başkanı Selman Nasıroğlu,

Hisar eski Belediye Başkanı Zübeyr Kaya, Bölgeden çok sayıda kanaat önderi, Kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Görkemli düğünde genç çiftin nikâh şahitliğini Orhan Miroğlu ve diğer önde gelenler katıldı. Nikah cüzdanını Orhan Miroğlu geline takdim ederek genç çifti kutladı. 
Kürtçe ve Türkçe müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar süren düğün görkemli bir şekilde sona erdi. Düğüne ev sahipliği yapan damadın babası Orhan Ekmen düğüne katılan ve bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve misafirlere teşekkür etti. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluk duyarız.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=