Lütfen bekleyin..



Cuma Dişikırık AK Parti İl Başkan Adaylığını Açıkladı

08 Temmuz 2018, 15:46 - Okunma: 1543

24 Haziran 2018 seçimleri sürecinde boşalan AK parti Batman il başkanlığı için eğitimci iş adamı Cuma Dişikırık aday olduğunu açıkladı.Cuma Dişikırık yaptığı açıklamada “Kuruluşundan beri Batman’ımıza Ülkemize büyük faydalarının olduğuna inandığım, dünya mazlumlarının umudu AK partimiz de değişik saha çalışmalarında ve yönetimde görev aldım

.2007-2011-2015 ve 2018 seçimlerinde AK parti Batman milletvekili aday adayı oldum. Listeye giremediğim halde dava sorumluğundan kopmadan teşkilatla birlikte her türlü sorumluluğu aldım ve çalışmaya devam ettim. 24 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizde yeni hayata geçirilecek “Başkanlık sistemi” kapsamında bende Batman’da AK partiyi en iyi temsil etmek için AK Parti Batman il başkanlığına aday oldum. Amacım öncelikle tabandan başlayarak AK partiye gönül veren herkesi kucaklamak ve AK partinin oy sayısını Batman’da hak ettiği en iyi noktaya taşımaktır. Yaklaşan yerel seçimlerde partimizin başarıyla çıkması için yoğun çalışmalar yapmaktır. Bu süreçte bugüne kadar AK partimize gönül veren ve hizmet eden tüm il ve ilçe teşkilatlarına, Milletvekillerine ve il başkanlarına teşekkür ederim. İçerisinde her zaman gururla görev aldığım Ak Parti il Başkanlığı görevini alacak kişiye şimdiden başarılar dilerim. Her kararın başta ülkemiz ve Batmanımız için hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan dilerim.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=