Lütfen bekleyin..



Hilal Mahallesinin Çehresi Değişiyor

05 Temmuz 2018, 16:56 - Okunma: 2032

Batman’ın yüzölçümü olarak en büyük mahallesi olan ve 10 bin nüfuslu Hilal Mahallesinde Batman Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım, Yama ve Kilit taşı, yol serim parke çalışmasıyla Mahalle güzelleşiyor. Batman’da çalışkan ve girişken muhtarların başında gelen Hilal Mahallesi Muhtarı Resul Karakuş’un yoğun çabasıyla başlatılan çalışmalar mahallede hızlı bir şekilde devam ediyor.

Mütahit firma tarafından yapılan çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ederken, mahallede 3 ekip farklı yerlerde çalışma yürütüyor. Hilal Mahallesi Muhtarı Resul Karakuş gazetemize yaptığı açıklamada “ Bu çalışmanın yapılmasından büyük emeği bulunan başta Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy’a, Fen işleri ve BASKİ Müdürlüğü ekiplerine ve mahallede çalışmayı sürdüren mütahit firmaya ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Mahalle adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bir yandan Kilit taşı serimi diğer yandan yama ve kaldırım çalışması devam ediyor.  Mahallemizde ilk kez böylesine kapsamlı bir çalışma yürütülüyor. Bu tür çalışmalar güzel çalışmadır. Bizlerde vatandaşımızın eksiklerini büyüklerimize iletiyoruz. Hilal Mahallesini güzelleştirmek için var gücümüzle çabalamaya çalışmaya devam edeceğiz. Mahallemizde eksikliği hissedilen Okul ve Cami konusunda da devlet büyüklerimizden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Çünkü mahallenin yarısında Cami yok”
40 MAHALLEDE ÇALIŞMA YAPILACAK

Batman Belediyesi adına Mütahit firma tarafından yürütülen çalışmayla 40 mahallede Kaldırım, Kilit taşı ve yama çalışması devam edecek. Petrolkent, Seyitler, Belde, Gap, Fatih, 19 Mayıs, Şehit Öğretmenler İlköğretim bölgesi ve diğer semtlerde 120 bin kilit taşı ve 80 binde yama uygulanacak. Çalışmalarda 65’ten fazla çalışma görev alırken, mahallede hummalı çalışma yürütülüyor. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=