Lütfen bekleyin..



HDP’li Feleknaz Uca’dan Gazetemize Ziyaret

02 Temmuz 2018, 17:21 - Okunma: 1479

HDP Batman Milletvekili Feleknaz Uca beraberinde HDP Milletvekili adayı Şükrü Baytar ve HDP yöneticisi İkram İrgi’yle birlikte gazetemizi ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinde Batman’dan zaferle çıkan ve 4 milletvekilini TBMM’ye gönderen HDP seçim sonrasında basın turuna çıktı.

 Batman’daki yerel gazeteleri ziyaret eden HDP Milletvekili Feleknaz Uca ve beraberindeki heyet gazetemiz ziyaretinde gündeme ilişkin değerlendirme yaptılar. 
HDP Batman Milletvekili Uca gazete ziyaretimizde yaptığı açıklamasında” 24 Haziran’da yapılan seçimde Batman halkının partilerine vermiş olduğu destek için teşekkür eden Uca “ Batman halkı 24 Haziran seçimlerinde üzerine düşeni yapmıştır. Tüm baskı ve engellemelere rağmen yinede güzel bir seçim oldu. Bu saatten sonra biz bütün Batmanın vekiliyiz. Her görüşten herkese kapımız açıktır. Yeni dönemde Batmanın sorunlarının takipçisi olacağız. Bizler TBMM’ye halkımıza hizmet etmek için gidiyoruz. Batman’lıların tüm sorunlarını ve taleplerini elimizden geldiğince kamuoyuna ve meclis gündemine taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

 

3

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=