Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta Yollar sıcak Asfaltla buluştu

02 Temmuz 2018, 17:16 - Okunma: 795

Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık’ın gayretli çalışmalarıyla ilçede altyapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt çalışması hızla devam ediyor. Sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye başkanı Veysi Işık sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların taleplerini yerine getirmek için tüm birimlerle yoğun şekilde çalıştıklarını belirtti.

Kozluk’ta 100 yllık çalışma olan Alt yapı projesiyle yollar asfaltlanırken, ilçe sakinlerinin mağduriyet yaşamaması için çalışmalar hızlı ve titiz bir şekilde devam ediyor. Kozluk’ta Daha önce arabaların geçemediği yerlere sıcak asfalt döktüklerini belirten Başkan Veysi Işık bu yaz döneminde alt yapı ve üst yapıda önemli aşama kaydedeceklerini vurgulayarak Kozluk halkının daha güzel yarınlar için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini vurguladı. 
İMAR BARIŞINI ANLATTI
Öte yandan Belediye Başkanı Veysi Işık hükümet tarafından uygulamaya alınan imar barışı hakkında muhtarlara, kurum amirlerine ve vatandaşlara düzenlenen toplantıda konuyu anlattı. İmar barışının yüzyılın en büyük projesi olduğunu belirten Işık bu projenin “İmar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılara verilecek yapı kayıt belgesiyle; vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırarak vatandaşımızın imar sorunlarının çözülmesi hedefleniyor.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=