Lütfen bekleyin..



Özdemir Ailesinden Görkemli Düğün

02 Temmuz 2018, 17:09 - Okunma: 5411

Batman’ın sevilen ailelerinden ve Raman aşiretinin önde gelenlerinden Süleyman Özdemir’in torunu ve üzücü mayın saldırısında hayatını kaybeden Salih Özdemir’in oğlu Avukat Cudi Özdemir önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını Ergin Kılıç’ın kızı Havin Kılıç’la birleştirdi. HDP’Lİ VEKİLLER TAM KADRO DÜĞÜNDEYDİ

Damadın dedesi Süleyman Özdemir, amcaları Sabri Özdemir, Sıtkı Özdemir ve diğer amcaları davetlileri düğün salonu kapısında karşıladılar. Görkemli düğüne Mardin Büyükşehir Belediyesi görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı eski Milletvekili ve Bölgenin önde gelen kanaat önderi Ahmet Türk, HDP Batman Milletvekilleri Feleknaz Uca, Ayşe Acar Başaran, Necdet İpekyüz, Oda ve STK Başkanları, Bölgenin kanaat önderleri, HDP ve DBP’li partililer İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İş adamları ve seçkin bir davetli Topluluğu katıldı. 

GÖRKEMLİ DÜĞÜNE YOĞUN İLGİ

Genç çift için düğün Rezidans salonunda yapıldı. Binlerce kişinin katıldığı düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek, ikramında bulunuldu. Daha sonra düğün açık alanda yapıldı. Yoğun ilgi gören Düğünde Cudi Özdemir ve Havin Kılıç’ın nikah şahitliğini Ahmet Türk, Milletvekilleri Feleknaz Uca, Necdet İpekyüz, Ayşe Acar Başaran, Mahmut Özdemir ve Kılıç Baydemir yaptı. Nikahın kıyılmasından sonra nikah cüzdanını Ahmet Türk geline takdim etti. Ahmet Türk Kürtçe yaptığı konuşmada Batman’da bu düğünde bir arada olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek Genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Gecede Ahmet Türk’e yoğun ilgi gösterildi. Düğünde Damadın arkadaşları ona sürpriz yaparak doğum gününü de kutladılar. Damat Cudi Özdemir yaş pastayı üfleyerek ikinci mutluluğu yaşadı. Yoğun izdiham nedeniyle yemek kapalı salonda düğün ise açık alanda yapıldı.

Düğüne ev sahipliği yapan Damadın dedesi Süleyman Özdemir, Batman Belediyesinin görevden uzaklaştırılan Belediye başkanı Sabri Özdemir ve amcaları davetlilerle yakından ilgilendiler.  Masaları tek tek dolaşan Damadın amcası Sabri Özdemir bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan Başta Ahmet Türk ve HDP’li Vekiller olmak üzere tüm davetlilere, dostlara ve akrabalara teşekkür etti.  Kemençe eşliğinde mahalli sanatçılar ve bölgeden sanatçıların katıldığı düğün gece geç saatlere kadar devam etti. Kemençe müziği büyük ilgi çekerken, halaya vekillerde eşlik etti. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluk dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=