Lütfen bekleyin..



Beyaz Şato Yüzme Havuzuna Yoğun İlgi

02 Temmuz 2018, 17:08 - Okunma: 4268

Batmanın başarılı işadamı Halit Önal’ın işlettiği Beyaz Şato tesisleri yaz yüzme sezonuna yoğun bir şekilde girdi. Havaların bunaltıcı olarak hissedildiği kentte vatandaşlar serinlemenin yolunun yüzme havuzlarını kullanarak alıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Beyaz Şato Yüzme havuzunda Baylar her gece 17-23 arası, Bayanlar ise Pazar hariç her gün faydalanıyor.

Hergün yüzlerce kişinin faydalandığı Yüzme Havuzunda hijyen ve kalite üst seviyede tutuluyor.  İş adamı Halit Önal’ın başarıyla hizmet verdiği Beyaz Şato Tesislerinde hem düğün salonuna hemde Aqua Park’lı Yüzme havuzuna ilgi büyük. 40 personelin görev yaptığı beyaz şatoda Yüzme havuzu için evlere servis imkanıda bulunuyor. 
YÜZME HAVUZU GECE 23’E KADAR AÇIK
Her sezon 1 Haziran’da serinlemenin adresi olan Beyaz Şato tesis işletmecisi Halit Önal; “Hava sıcaklığını göz önünde bulundurup Aqua parkını Batmanlı hemşerilerimizin hizmetine bu sezonda açtık. Ücretsiz servis araçlarımızla serinlemek isteyenleri tesisimize taşıyoruz. Gece 23.00’e kadar havuzumuz açık. Havuz başında zengin mutfağımızla, Kahvaltı, ızgara, nargile, içecekler ve müzik dinletisi eşliğinde tesisimizde dinlenenlere rahat bir ortam sunuyoruz. 3 mahalleye yönelik evlere dönüş hizmetimiz bu senede devam ediyor. Ayrıca Yüzme kursumuzda faaliyete başladı. ”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=