Lütfen bekleyin..



Meşhur Adana Ustaları Paşa Büryan’da

01 Temmuz 2018, 17:41 - Okunma: 2318

Turgut Özal Bulvarı, İş Bankası arkasında hizmet vermeye devam eden Paşa Büryan Salonu, enfes büryan yemeğinin ardından nefis ızgara çeşidi Adana’yıda ekleyerek hizmet alanını genişletmeye başladı. Adanalı ustalar tarafından hazırlanan bıçak doğramalı adana vatandaşların büyük beğenisini topladı.

KALİTE VE UYGUN FİYAT BURADA
Tamamen doğal Organik kuzu etinden yapılan Adana Büryan gibi tutuldu. Batman’da örnek tesisleri kazandıran Kadir Usta kalitenin yanında hijyen ve uygun fiyata da önem verdiklerini belirtti. Bıçak doğranalı Meşhur adana 18 TL’den Büryan ise 20 TL’den vatandaşların beğenisine sunuldu.
Büryan başta olmak üzere tüm yemeklerinde doğal ve organik et ve ürün kullanan Paşa Büryan, yeni konseptine ızgara çeşitlerini de dahil ederek bu alandaki talepleri karşılamanın mutluluğunu yaşıyor.  Paşa Büryan günde 250 civarında müşteri ağırlayarak kendilerine besili değil, çayır malı et ve diğer ürünleri sunuyor. Tümüyle doğal ortamlarda etlerini pişirdiklerini belirten mekan yetkilisi Kadir Usta yaptıkları hizmette kalite ve uygun fiyatı ön planda tuttuklarını belirtti.  


‘HİÇ BİR ÜRÜNÜMÜZDE KATKI MADDESİ YOKTUR’
Tüm ürünlerinin doğal ve katkı maddesi içermediğini, hatta ekmeklerini de özel olarak kendilerinin pişirdiğini belirten Paşa Büryan yetkilileri konuşmalarına devamla yaptıkları açıklamada, “ Nefis büryanımızdan sonra şimdi yeni lezzetleri mönümüze dahil ettik. Adanalı ustalarımız tarafından hazırlanan Adanamızı vatandaşlar sevdi. Eskiden sunulan organik lezzetleri biz şimdi sunmaktayız. En genç ustamızın bile 40 yıllık tecrübesi vardır. Lahmacunumuzu büryan’da kullanamadığımız kuzu budundan pişiriyoruz. Böylece kalite olarak başka yerde bulunmayan bir tad çıkıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=