Lütfen bekleyin..



Batman Siirt Yolunda Mucur Tehlikesi Sürüyor!

01 Temmuz 2018, 16:28 - Okunma: 1236

Batman Siirt yolunda sık sık yapılan onarım, tadilat ve yenileme nedeniyle yola dökülen mucur adeta kazalara davetiye çıkarıyor. Aylar önce gündeme taşıdığımız sorun halen devam ediyor.

TRAFİK KAZALARINA DAVETİYE ÇIKARIYOR!
Karayolları tarafından yol çalışması nedeni ile yapılan asfalt çalışmaları, araç sürücülerini zor duruma bırakıyor. Yola döşenen mucur nedeniyle araçlarının savrulduğunu ve büyük tehlike arz ettiğini belirten araç şoförleri yetkililerin bir an önce çözüm üretmelerini istedi. Yola dökülen mucur nedeniyle bir çok kişi sosyal medya hesabından duruma tepki gösterirken, sürücülerin oldukça dikkatli olması istendi. Batman Siirt karayolunda önceki haftalarda yine yola dökülen mucur nedeniyle yaşanan ölümlü kazalar nedeniyle vatandaşlar tepkilerini dile getiriyor. Vatandaşlar her yıl aynı yerde yapılan Mucur dökümü nedeniyle hem israfa hemde kazalara davetiye çıkarması nedeniyle yetkililerden önlem almasını istediler. 
KARAYOLU DEĞİL, ÖLÜM YOLU
Gazetemizi arayan bazı vatandaşlar “Batman-Siirt karayolunun bir kısmına mıcırlı asfalt yapılıyor. Bu sistem Türkiye’nin birçok yerinde terk edilmesine rağmen iki şehrimizin yollarında uygulanıyor. Köy yollarına bile beton asfalt yapıldığı çağımızda, Batman-Siirt arasını mıcır asfaltla kaplamak ölümlere davetiye çıkarmaktır. Nitekim bu yolda sıklıkla kazalar yaşanmaktadır. Neredesiniz bu iki şehrin siyasileri ve il yöneticileri? Daha kaç kişinin ölmesini bekliyorsunuz?

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=