Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir’den Vali Deniz’e Ziyaret

01 Temmuz 2018, 16:28 - Okunma: 920

Batman AK Parti 27. Dönem Milletvekilliğine Seçilen Ziver Özdemir Vali Deniz’i Ziyaret Etti. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Partiden Batman Milletvekilli olarak seçilerek mazbatasını alan Ziver Özdemir Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti.

Milletvekili Özdemir’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Deniz,  kendilerini tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.
ZİVER ÖZDEMİR MAZBATAYI ALDI
Öte yandan 24 Haziran seçimlerinde 27. Dönem Batman Milletvekilliğine seçilen Ziver Özdemir YSK'dan mazbatasını aldı. Mazbatanın halka hizmet etmenin belgesi olduğunu vurgulayan 27. Dönem Batman Milletvekili Ziver Özdemir, şu açıklamalarda bulundu: " İnşallah Batmanlı hemşehrilerimizin bugüne kadar yaptıkları duaları ve destekleri yanımızda göreceğiz. O dua ve desteğe layık olmaya çalışacağız. Bundan sonra teşkilatlarımıza beraber bütün kademelerdeki arkadaşlara teşekkür eder minnettarlık duygularımı belirterek, bu mazbatanın aslında bütün hemşerilerimin mazbatası olduğuna inanıp başımın üstüne koyuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum..." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=