Lütfen bekleyin..



“Belediye Hizmetlerinde Profesyonel Çalışacağız”

27 Haziran 2018, 18:12 - Okunma: 836

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye meclis salonunda birim müdürleriyle bir araya gelerek yaptığı aylık istişare toplantısında, hizmetlerin daha hızlı ve çözüm odaklı yürütülmesi için birimlerin kendi aralarında etkili bir iletişim halinde olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Birim müdürlerinden daha dinamik olmalarını isteyen Başkan Vekili Aksoy; "Şikâyet ve bahane üretmekten vazgeçeceğiz. Etkili iletişim kuracağız. Mesai saatleri dışında bir yerde yürümeyen bir hizmet gördüğünüz zaman hemen ilgili birime bildirip müdahale edilmesini sağlayın. İstişare kültürü çok önemli. Sık sık personelle bir araya gelin. Belediye hizmetlerinde profesyonel çalışacağız.” şeklinde konuştu.


BELEDİYE EKİPLERİNDEN HARIL HARIL ASFALT SERİMİ
Batman belediyesi asfalt serim ve yama ekipleri dur durak bilmeksizin çalışarak, bozulan yollar ile yeni yolları asfaltlayarak kent içi ulaşımı sorunsuz hale getiriyor.
Ekipler GAP Mahallesi asfaltlamayı tamamlarken, Belde Mahallesi ile Mereto Caddesinde yürüttüğü çalışmalarda ise asfalt serimini gerçekleştiriyor.


BATMAN BELEDİYESİNDEN EV EKONOMİSİNE DESTEK 
Öte yandan Belediye Hevi (Umut) Kadın Atölyesi’nde İşkur ve Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürütülen projede, kadın kursiyerler Batman’da ilk ve tek olan tamamı el yapımı kitre bebek üretimi gerçekleştiriyor. Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hevi Kadın Atölyesinde, kitre bebek, kokulu taşlar, ahşap boyama, kapı süsleri, keçe çalışmaları gibi farklı üretim alanlarında gördükleri kurslarla meslek edinen kadın kursiyerler, kurslarda öğrendiklerini üretime dönüştürmeye başladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=