Lütfen bekleyin..



Akparti’nin Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

27 Haziran 2018, 18:11 - Okunma: 990

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinden sonra ilçelere teşekkür ziyaretleri Sason, Kozluk ve Beşiri'den sonra Hasankeyf ve Gercüş ilçeleriyle devam etti. 24 Haziran seçimlerinde Batman’dan 1. Milletvekili çıkaran AK Parti ilçelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Akparti’nin ezici çoğunlukla 1. geldiği Sason ilçesinden ziyaretlerine başlayan Akparti heyeti Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk’tada vatandaşlarla bir araya geldi, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık’ı makamında ziyaret ettiler. 
Ziver Özdemir’in Sason ve Kozluk teşekkür ziyaretlerine milletvekili adayları Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek, Ayla Işık ve İl Başkan vekili Cemalettin Gözkeser de eşlik etti. Seçim süresince verdikleri vaatlerin en yakın tarihte yürürlüğe geçeceğini vurgulayan Özdemir, AK Parti’nin bir hizmet hareketi olduğuna dikkat çekerek Sason ve Kozluk’lu vatandaşların verdikleri destekten dolayı şükran borçlu olduğunu söyledi. Özdemir ve beraberindeki heyet ilçelerde taziye ziyaretine de katıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=