Lütfen bekleyin..



HDP’li Vekillere Ziyaretçi Akını

27 Haziran 2018, 18:10 - Okunma: 862

Batman’da halkın yüzde 62’sinin oyunu alarak Meclise girmeye hak kazanan HDP Batman halkına teşekkür ederken, seçilen 4 Milletvekili de İl binasında tebrikleri kabul etti.Tebrik programına Milletvekili Feleknas Uca, Dr. Necdet İpekyüz, Av. Ayşe Acar Başaran ve Av. Rüştü Tiryaki, İl Eş Başkanları Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık ile vatandaşlar katıldı.

Tebrik programında konuşan Milletvekili Ayşe Acar Başaran “Her şeye rağmen biz barajı aştık. Bu da büyük bir başarı. Mecliste 3. parti olduk. Görevimiz daha sıkı olacak. Biz onlara barışı dayatacağız” dedi Öte yandan HDP’den yapılan açıklamada “24 Haziran Erken Genel Seçimleri nedeniyle Batman kent merkezi, ilçe, belde ve köylerde ziyaret ettiğimiz, ilgi ve desteğini yakından hissettiğimiz yurttaşlarımız başta olmak üzere, seçim çalışmalarında bize eşlik eden il örgütü ve ilçe Örgütlerimiz, üyelerimiz, Sandıkları koruyan sandık kurulu üyelerimiz, müşahitlerimiz, kadınlar, ve annelerimiz, çalışmalarda yükümüzü sırtlayan gençlerimiz, esnafımız ve seçim süreci boyunca haberlerimize yer veren yerel basın emekçilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=