Lütfen bekleyin..



Batman’da Dillere Destan Düğün

24 Haziran 2018, 17:49 - Okunma: 6406

Batmanın sevilen ailelerinden İş adamı Aydın Kurt’un oğlu Genç iş adamı Ömer Kurt önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karatay’ın yeğeni Melek Karatay’la dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

DÜĞÜNE YOĞUN İLGİ
Salon Rezidans’ta yapılan düğüne yoğun ilgi oldu. Mevlidi şerif okutulan düğünde davetlilere yemek ikramıda yapıldı. Görkemli düğüne Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Kurtalan Belediye başkanı Nevzat Karatay, Petrolspor eski Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, İş adamları Engin Karaman, Faruk Işık, Ramazan Coşkun, Erdal Baz, İş adamları, Mütahitler, Eczacılar, Ecza depoları sahipleri, Sivil toplum Kuruluş temsilcileri ve il dışında çok sayıda seçkin davetli katıldı. Yemek programı açık alanda yapılırken, düğün töreni ise rezidans salonunda yapıldı. Mancu Yapım organizasyonuyla yapılan düğünde Batmanlı mahalli sanatçıların yanı sıra İstanbul’dan Koma Rojin katıldı. Gelin Damad’la ilgili hazırlanan Klip fragmanda büyük beğeni topladı.   
Kürtçe ve Türkçe müzik eşliğinde halayların çekildiği düğün büyük ilgi görürken, genç çifte davetliler yoğun bir ilgi gösterdiler. 


NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ BAŞKANLAR YAPTI
Belediye evlendirme Dairesi Müdürü Nuri Turgut tarafından nikahları kıyılan Genç çiftin nikah şahitliğini Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karatay, Petrolspor eski Kulüp Başkanı iş adamı Aydın Gülmez ve İş adamı Ramazan Coşkun yaptılar. Düğüne katılan Başkanlar Işık ve Karatay genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluk dilediler.  


KURT AİLESİNDEN TEŞEKKÜR
Gecede Damadın babası İş adamı Aydın Kurt ve yakınları misafirlerle yakından ilgilendiler. Masaları tek tek dolaşan ve teşekkürlerini ileten İş adamı Aydın Kurt bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, yakınlarına ve batmanlı hemşehrilerine teşekkür etti. 

Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde İş adamı Aydın Kurt’un yakın dostu olan Petrolspor eski Başkanı Aydın Gülmez’de misafirlerle yakından ilgilenerek düğüne renk kattı.  
Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluk dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=