Lütfen bekleyin..



“İYİ PARTİYE’YE OY VERMEK İÇİN İŞTE NEDENLER”

22 Haziran 2018, 19:24 - Okunma: 1563

İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, 24 Haziran seçimlerinde kendilerine oy verilmesi için birçok nedenin olduğunu söyledi. İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik; “25 Haziran’da barış ve kardeşlik hukuku kazanacak. 81 Milyonu kucaklayacak partimiz için her kesimden oy bekliyoruz. Batman ve Türkiye İYİ olacak. Her şey güçlü ve aydınlık yarınlarımız için” dedi.

İŞTE İYİ PARTİYE VE GÜNEYDOĞU’DA İYİ PARTİYE OY VERMEK İÇİN BAZI NEDENLER…

1. Yandaş illere Tıp Fakülteleri ve yatırım, karşıt illere cezaevi projeleri,

2. Taybet İnan Silopi'de 19 Aralık 2015'te öldürüldü, cenazesi 7 gün yerde kaldı, 23 gün sonra toprağa verildi.

3. Bu seçim İzmir'de 65 yasinda pazarda damgasız yumurta sattı diye 15.000 TL para cezası kesilen gariban amcamız ile Man adasında aile boyu milyonlarca vergi kaçıranlar arasında bir seçim.

4. Bu seçim Samsun'da açlıktan ölen bebek, çöpten yemek toplayan teyze ile katrilyonluk sarayda zevkü sefa içinde yaşayanlar arasında bir seçim.

5. Bu seçim Edirne'de kanser ilaçları için yardım isteyen, ama eline 3, 5 para tutuşturulup gönderilen ve şu anda mezarda olan Dilek ile onu dilenci yerine koyan arasında bir seçim.

6. Bu seçim atanamadığı için intihar eden öğretmen ile sadece yandaş atayanlar arasında bir seçim.

7. Bu seçim zorluklarla okuyup gece gündüz sınava calışıp yerleşemeyenler ile soruları çalıp hiç çalışmadan yerleşenler arasında bir seçim.

8. Bu seçim barış, huzur istediği icin mesleğinden men edilip hapse atılan aydınlar ile 'onların kanlarında duş alacağız' diyen yalama mafyalar arasında bir seçim.

9. Bu seçim IŞİD'e silah gönderenlerle IŞID'in bombalarıyla can verenler, kolunu bacağıni kaybedenler arasında bir seçim.

10. Bu seçim tecavüz edilen küçük kız ile 'rızası vardı' diyenler arasında bir seçim.

11. Bu seçim Karaman'da tecavüze uğrayan küçük erkek çocuklar ile 'bir kereden bir şey olmaz' diyenler arasında bir seçim.

12. Bu seçim Van'da yollar kapalı diye oğlunu hastaneye yetiştiremeyen, ölüsünü sırtında çuvalla taşıyan baba ile yine Van'da helikopterle seçim çalışması yapanlar arasında bir seçim.

13. Bu seçim çocuklarını ısıtamıyor diye fön makinasını onlara ısınsınlar diye verip, yan odada intihar eden ana ile yazın ortasında kömür dağıtanlar arasında bir seçim.

14. Bu seçim oğlunu şehit verenler ile oğluna çürük raporu aldıranlar arasında bir seçim.

15. Bu seçim cenazesini buzdolabında bekletilmeye zorlananlar ile 'her evde buzdolabını var, refah düzeyi yükseldi' diyenler arasında bir seçim.

16. Bu seçim Şırnak'ta okumak, annesine bakmak için katırla 50 liralık mazot kaçakçılığı yapmaya mecbur kalan çocuklar ile milyon liraları ceplerine doldurup bu çocuklara bomba yağdıran ve 'katırlar telef oldu' diyenler arasında bir seçim.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=