Lütfen bekleyin..



“KÜRT SORUNUNU İYİ PARTİ ÇÖZECEKTİR”

22 Haziran 2018, 14:28 - Okunma: 1360

İYİ Parti İl Başkanı Şeyhmus Uras, Kürt sorununun kadın eliyle çözüleceğini ve Türkiye’de halkların kardeşliğinin kazanacağını söyledi. Başkan Uras, AK Parti hükümetinin 16 yıldan beri, Güneydoğu’da Kürt halkını kullandığını ve ‘Kürt Sorunu’ nu çözmek için verdiği hiçbir sözü tutmayarak, bu kadim halka ihanet ettiğini söyledi.

“KÜRT KARDEŞLERİMDEN ÇÖZÜM İÇİN DESTEK İSTİYORUZ”

“Kürt Sorununu Çözmek Boynumun borcudur” diyen İYİ Parti İl Başkanı Şeyhmus Uras; “Yıllardır evimde, köyümde, memleketimde ve halkımın arasında her zaman oldum. AK Partinin iktidara gelmesiyle Türkiye’de Kürt sorununu çözeceği vaatleriyle bizleri oyaladı. Bizlerde zaman zaman inanıp sabrettik. Ancak baktık ki, bütün gayeleri ve amaçları, sadece Kürt halkından oy almakmış. Ankara’ya gittikleri zaman unutuyorlar. Biz bu halkın içinden gelmiş, bölgeyi çok iyi bilen kişileriz. Artık yeter, Kürt sorununun çözülmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugüne kadar hiç kimseye boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Onun için 24 Haziran’da AK Parti’nin iktidarı düşecek ve bizim iktidarımız gelecektir.” diye konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ”

İYİ Parti İl Başkanı Şeyhmus Uras, Genel Başkanları Meral Akşener’e güvendiklerini ve tekrar kardeşlik tohumlarının kalıcı olarak atılacağından emin olduğunu söyledi. Başkan Uras; “Allah’a yemin ediyorum ki, mecliste en büyük projemiz Kürt sorununu kökünden çözmek olacaktır. 100 yıldır farklı kesimlerle, bu halk kandırılıyor, oyalanıyor, yerinden yurdundan ediliyor, işkence çekiyor, öldürülüyor ve sömürülüyor. Bende Kürt’üm ve tüm Kürt, Türk, Laz, Arab, Çerkez ve kadim halklardan İYİ Parti için vize istiyorum. 24 Haziran’da elinizi vicdanınıza koyup oyunuzu verin.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=