Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, KOSGEB Desteği ile Açılan İşyerlerini Ziyaret Etti

22 Haziran 2018, 14:06 - Okunma: 989

Vali Ahmet Deniz KOSGEB tarafından verilen hibe desteği ile kurulan işyerlerini ziyaret etti TP Bulvarı üzerinde unlu mamuller ve Gültepe Mahallesinde kuru temizleme üzerine kurulan işyerlerini ziyaret eden Vali Deniz, işletme sahipleriyle bir süre sohbet ederek, işyerlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaretler sırasında  Vali Deniz’e KOSGEB il Müdürü Mehmet Fidan eşlik etti.İş

yerleri ziyareti sırasından KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Vali Deniz,   2012 yılından bu güne kadar ilimizde KOSGEB destekleriyle 844 işyerinin açıldığını belirterek, Bu işyerlerine yaklaşık 20 milyon lira destek sağlandı.  Girişimcilik sertifikasına sahip olup kendi işyerini kurmak isteyen vatandaşlarımıza devletimiz 50 bin lira hibe, 100 bin lira faizsiz geri ödemeli kredi desteğinde bulunuyor.   Bu günde girişimcilerimizin açmış olduğu işyerini ziyaret diyoruz. Kendi iş yerini kurmaları bizim için önemli. Batman girişimci ruhu yüksek bir şehir. Özelikle gençlerimizin işlerini kurmaları bizim için önemli, üretime katkı sağlayacak vatandaşlarımızın devletimizin imkânlarından yararlanmalarını istiyoruz” diye konuştu.
 
Batman’ın huzurlu güvenli bir şehir olduğunu belirten Vali Deniz, “Batman’a yatırım yapmak isteyen çok sayıda büyük ve küçük ölçekte yatırımcı var. Otellerimizin doluluk oranı yüzde 90’larda. Bizim derdimiz,  bu tür işletmelerin sayılarının artmasıdır” dedi.
 
Ziyaret sırasında işletmecilere hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Vali Deniz, işletme sahiplerini tebrik ederek, başarılar diledi.
İşletme sahipleri ise Vali Denize,  destek ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
Daha sonra esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Vali Deniz, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=