Lütfen bekleyin..



Yavuz: Ey devlet hatalarınla yüzleş

22 Haziran 2018, 14:02 - Okunma: 1422

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Doktor Aydın Gök’ün düzenlediği seçim mitinginde halka hitap eden HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, devletin hatalarıyla yüzleşmesi gerektiğine vurgu yaptı. HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Doktor Aydın Gök’ün seçim mitinginde halka hitap etti.

16 Mayıs Şehir Stadyumu önünde düzenlenen seçim mitinginde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Yavuz, Kürt meselesi, aile kanunu, eğitim, tarım ve ekonomideki sıkıntılara değindi.

Yavuz şöyle konuştu: “Bir kez daha Allah’ın selamıyla sizleri selamlıyorum. Kardeşlik elimizi uzatıyoruz. Bu el tarihin bağrından kopup gelen Melaye Cezeri, Meleya Bateyi, Şeyh Said’in elidir. Toplumun hem dünya hem ahiret saadetine ulaştıran bir merkez. Önce insan öncelik adalet demişiz. Sevgi, merhamet, kâinat, din ve devlet insan için. Bu kardeşlik elimizi uzatmışız. Bu kardeşlik zirveye çıkınca ümmet olarak milleti İbrahim olarak zaferlere imza atmışız. Ne zaman kardeşlik bozulmuş birbirimizden ayrı düşmüşüz, zayıf olmuşuz. Bizi yok etmek isteyen, Bizi bir kaşık suda boğmak isteyenlere esir olmuşuz maalesef. Kürt meselesi basit bir mesele değildir. Şu anda Irak’ı yeryüzünün deccalı işgal etmiş mi, Suriye’yi işgal etmiş mi? İran ve Türkiye’yi parçalamak işgal etmeyi istiyor mu? Evet, hep beraber görüyoruz. Gözlerimizin önünde. Bunun sebebi nedir. Ey Irak devleti, ey Suriye devleti, ey İran devleti, ey Türkiye bu meseleyi halletmedikçe sizi parçalamak isteyen, size diş bileyen, küresel şeytanlar yeryüzünün şeytanları sizleri de parçalayacak, işgal edecek. Ama siz bu mazlum milletin haklarını Allah’ın verdiği şekliyle adalet içinde verirseniz kim nerden gelirse gelsin Amerika’nın, siyonizmin bu bölgeye o kirli elini ve dilini uzatmasına müsaade

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=