Lütfen bekleyin..



Aydın Gök: “Sevinçlerinizi acılarınızı paylaşacağız”

22 Haziran 2018, 14:15 - Okunma: 940

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök’ün seçim mitingi halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Doktor Aydın Gök düzenlediği seçim mitinginde halka hitap etti. Konuşmasında önemli mesajlar veren Gök, seçimden sonra da aranızda olacağız. Size söz veriyoruz.

Seçimden sonra da birileri gibi isteyen değil veren olacağız. Hizmet eden olacağız. Sevinçlerinizi acılarınızı paylaşacağız.” dedi.


Gök'ün, 16 Mayıs Şehir Stadyumu önünde düzenlenen seçim mitingine Batmanlılar yoğun katılım gösterdi. Sloganlar eşliğinde mitingin yapılacağı alana giriş yapan Batmanlılar, miting alanını doldurdular.
Gruplar halinde topluca yürüyüş yapan Batmanlılar miting alanına gelirken, HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz ise kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Otogar yanında karşılanıp miting alanına geldi.
Meydanda toplanan halkın, “Doğru karar doğru tercih” “Oylarımız Aydın Gök olsun, kazanan Batman olsun” “Erdemli siyaset özlenen adalet”ve “Ümidimizi Aydın Gök” gibi döviz taşımaları dikkat çekti.
Marş ve ilahilerin seslendirildiği alanda mitingin başlamasını bekleyen Batmanlıların coşkusu, alana HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz ile Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök'ün gelmesiyle doruğa çıktı. 
Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, halka hitap etti.
Aydın Gök'ün konuşması sırasında sık sık "Aydın Gök meclise", “Dürüst siyaset gerçek adalet”, “Batman seninle hizmet görecek”, “Seçimde oyumuz Aydın Gök’e ve "Umudumuz Aydın Gök" sloganları atıldı.
Konuşmasına katılımlarından dolayı halka teşekkür ederek başlayan Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, muhabbet, dava ve aşk ehli olduklarını belirterek, “Biz muhabbet tellallarıyız. Biz aşk ehliyiz, biz sevda ehliyiz biz dava ehliyiz. Bu sevdadır bize haziran sıcağında sarp dağları aştıran, bu aşktır bizi uykusuz bırakan bu davadır bizi bir araya getiren.Evet; hazineden milyonlar almıyor olabiliriz. Onlarca televizyon kanalımız olmayabilir. Onlarca gazetemiz olmayabilir. Ama bizim aşk ehli, sevda ehli, dava ehli kardeşlerimiz ve bacılarımız var. Biz her evi gezeceğiz, her haneye misafir olacağız, her eli tutacağız. Biz kucaklayıcı, biz bütünleştirici olacağız. Ve buradan halkımıza söz veriyoruz. Seçimden sonra da aranızda olacağız. Size söz veriyoruz. Seçimden sonra da birileri gibi isteyen değil veren olacağız. Hizmet eden olacağız. Sevinçlerinizi acılarınızı paylaşacağız.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=