Lütfen bekleyin..



Buldan'dan Sandıklara Sahip Çıkın Çağrısı

20 Haziran 2018, 20:50 - Okunma: 981

Eş Genel Başkan Sezai Temelli’nin katılımı ile geçtiğimiz hafta Batman’da yapılan halkla buluşma toplantısının adından dün de Eş Genel Başkan Pervin Buldan, seçim mitingi için Batman’a geldi. İkiztepe Köyü girişinde karşılanan Buldan, araç konvoyları ile şehri turladı, 16 Mayıs Şehir Stadı önünde halka seslendi.

Buldan’ın konuşması öncesinde HDP Batman Milletvekili adayları konuşmalar yaptılar. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Batman 16 Mayıs Mitingde yaptığı konuşmada, seçmenlere sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu. 24 Haziran’dan sonra yürek yüreğe vererek mücadeleyi hep birlikte yürüteceklerini ifade eden Buldan şöyle konuştu:

"Sizlerden 24 Haziran 'da hepinizden isteğimiz ve talebimiz oylarınıza sahip çıkın, sandıklarınıza sahip çıkın. Bugün Batman bir başka güzel. Çok onurlu ve çok kararlı. Biliyor ve inanıyoruz ki bu kararlılık 24 haziran tarihinde sandıklara yansıyacak ve Batman 5-0 yaparak 5 milletvekili parlamentoya gönderecek. Batman Halkı kendi geleceği için bunu yapacak. Esnafımızın, çiftçimizin yaşadığı sorunları biliyoruz. Ama onların halk sorunlarıyla ilgilendiği yok. Onların tek derdi, kendi geleceklerini korumaktır. Ama artık sayılı günleri kaldı. 25 Haziran’da onlara güle güle diyeceğiz. Batman Halkı bu sefer de üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yapacak.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat kara
2290 gün önce
Hep bos bogaz meclise gittiniz 10 yildir hic birsey yapmadiniz hala OY istiyorsunuz bu ne is anlamadik.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=