Lütfen bekleyin..



SP'li Ahmet Çiftçi’den Gazetemize Ziyaret

20 Haziran 2018, 20:49 - Okunma: 1459

Beşiri eski Belediye Başkanı Ahmet Çiftçi 24 Haziran seçimleri öncesinde Batman’a gelerek saadet partisi adaylarına destek istiyor. Geçmiş dönemlerde saadet partisinden milletvekili adayıda olan Çiftçi beraberinde partililerle birlikte yaptığı gazete ziyaretinde Batman halkından saadet partisine destek istedi.

16 yıldır Ülkeyi idare eden Akparti’nin ülkeyi getirdiği halin ortada olduğunu belirten Çiftçi halkın ekonomik darboğazda olduğunu Dolar ve Faizin halkı canından bezdirdiğini belirterek şunları söyledi. “ Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun dediği gibi artık değiştirmenin zamanı geldi.  Bunlar artık yorgun düştüler. Halk bu sefer gerekeni sandıkta yapacaktır. Batman’da Hacı Faris Özdemir’in 1. sıradan milletvekili adayı olması partimizin gücüne güç kattı. Elimizden geldiğince çalışıyoruz. Ben Batman’a Allah Rızası için partime çalışmak üzere geldim. Bundan her hangi bir çıkarım yok. İnandığım davam için buradayım. Partimizin Baraj sorunu yok. Millet ittifakında vereceğiniz her bir oy değerlidir. Bu son 3 günde evimizde oturmayalım. Gün çalışma günüdür. Tüm Batmanlı hemşehrilerime saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=