Lütfen bekleyin..



Aydın Gök: ‘Kürd meselesinde çözümün tam zamanıdır’

20 Haziran 2018, 20:46 - Okunma: 964

Batman bağımsız milletvekili adayı Dr. Aydın Gök, emperyalist devletlerin Kürd halkının mazlumiyet ve mağduriyeti üzerinden sinsi hesaplar yaptığına dikkat çekerek, Kürd meselesinde çözümün tam zamanı olduğunu kaydetti.

24 Haziran Milletvekili genel seçimlerinde Batman’dan bağımsız aday olan Dr. Aydın Gök, Kürd meselesinin etki alanı itibarı ile bugün yerellik ve bölgeselliği de aşarak uluslararası bir boyut kazanan bu meselenin çözümsüz kalmasının ülkeyi, bölgeyi ve topyekûn bir İslam coğrafyasını olumsuz etkilediğini ve aleyhine olduğunu söyledi. Gök açıklamasının devamında, Aziz İslam’ın medeniyet tasavvurunu sabote etmek, yer altı-yer üstü zenginlik kaynaklarımızı sömürmek ve siyonist işgal rejiminin güvenliğini sağlamak için her yolu mübah gören emperyalist devletlerin, Kürd halkının mazlumiyet ve mağduriyeti üzerinden sinsi hesaplar yaptığına dikkat çekti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah yildiz
2290 gün önce
Herkes kendi adaylarina secim yardimini yaparken acaba bizim adayimiz vekil olursa bize Torpil yapar diye yalakalik yaparken.hudaparlilar ise hic bir karsilik beklemeksisin Kadin erkek cocuk Allah rizasi icin yardimci olmasi biz batmanlilari gururlandiriyor yuce rabbim bu ramazanda ve sicakta yaptiginiz ugraslarin hatirina insallah batmana gønlunu adamis Batman sevdalisi aydin Goku meclise gondererek odulendirir insallah . Batmana aydin gøk gibi egitimli insanlari seven vekiler nasip olur insallah burada onculuk yapacak olanda aydin gøk olur insallah guzel batmanimiza sadece ayak uzatip kurtce DIL istiyoruz deyip hep sifir ceken degil. Batmanimiz daha iyilerini hakediyor.hem kurd dilimizi hem dinimizi hemde sosyal haklarimizi savunacak Biri lazim .bu yolda ve dusuncede olan aydin GOK icin lutfen yarin herkes emekle birlikte quran ve dualara sarilsin.Alllah hudaparin ve Batman sevdalisi aydin gokun yardimci olsun.amin
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=