Lütfen bekleyin..



CHP’den HDP’ye Bayram Ziyareti

20 Haziran 2018, 20:25 - Okunma: 1811

Cumhuriyet Halk Partisi Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar bayramlaşma programı kapsamında HDP’ye iadei ziyarette bulundu. HDP İl Başkanı Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık tarafından karşılanan CHP heyeti partililerin bayramını kutladılar.

 Bir süre parti binasında ziyarete devam eden CHP’li yaşar HDP’yle seçim güvenliği üzerine istişarede bulunduklarını söyleyerek son gelişmelerin de değerlendirldiğini belirtti. 

CHP HEYETİ SEÇİM LOKALİNDE
Öte yandan CHP Milletvekili adayı Ayhan Işık Kozluk’ta yoğun bir çalışma yaparken, İl Başkanı Hüseyin Yaşar’da seçim lokalinde vatandaşlarla buluşuyor. Gece geç saatlere kadar açık olan CHP seçim lokalinde gündem seçim üzerine odaklanmış durumda. CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’nin ilk turda rakibini zorlayarak ikinci turda Cumhurbaşkanı seçileceğini belirterek Batman’da da ciddi bir sürprizin yaşanabileceğini ve HDP’nin 5 milletvekilinin tamamını alabileceğini dile getirdi.  Batman’da CHP> olarak en iyi oyu çıkarmak için çaba sarfettiklerini belirten Yaşar kazasız belasız huzur içinde bir seçim olması temennisinde bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=