Lütfen bekleyin..



Ekmen Ailesinden Görkemli Düğün

19 Haziran 2018, 13:27 - Okunma: 4163

Batman’ın sevilen ve önde gelen ailelerinden İş adamı Abdulhalık Ekmen’in oğlu Said Sercan Ekmen önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi eski Başhekimi Dr. Mehmet Nuri Kaya’nın kızı Beyza Kaya ile dünya evine girdi.

EKMEN AİLESİ DÜĞÜNDE BİR ARADA
Ekmenlerin bir araya geldiği düğün Salon Diva Havuz başı tesislerinde yapıldı. Düğünde Siirt Sanayi Ticaret il Müdürü Abdulkadir Ekmen, Batman eski Milletvekili Mehmet Emin Ekmen ve kardeşi Faruk Ekmen’de bu mutlu günde yeğenlerini yalnız bırakmadılar. Yoğun ilgi gören düğüne Batman Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, İş adamları, partililer, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Muhtarlar, Gercüş’ten çok sayıda davetli ve kalabalık bir topluluk katıldı.


Düğün Öncesinde Mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Düğüne ev sahipliği yapan Damadın babası Abdulhalık Ekmen ,amcası Abdulkadir Ekmen, eski Milletvekili Emin Ekmen ve Faruk Ekmen davetlileri kapıda karşıladılar. Sade bir törenle yapılan düğünde dualar okunurken, ilahiler seslendirildi. Yoğun ilgi gören düğünde erkekler Havuz başında kadınlar ise Salonda ağırlandı. Damadın Babası İş adamı Abdulhalık Ekmen bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, akraba ve misafirlerine teşekkür etti. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Said Sercan Beyaz çiftini Kutlar Ömür Boyu Mutluluklar dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=