Lütfen bekleyin..



‘Yeni stada Nasıroğlu’nun İsmi Verilsin’

18 Haziran 2018, 18:30 - Okunma: 956

Batman Petrolspor Taraftar Grubu olan ‘Yarasalar’ Dernek Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya, yeni yapılan 15 Bin kişilik stada merhum Necat Nasıroğlu’nun isminin verilmesini istedi. Yazılı açıklama yapan Büyükkaya, “Bugüne kadar onbinlerce Batmanlı öğrenciye burs vermiş,

yapmış olduğu kur-an kursları ve okullarla Batmanlı gençlerin önünü açan, yaptığı yatırımlarla binlerce Batmanlının ekmek kapısı olan merhum Necat Nasıroğlu’na vefa zamanı. Bizler bu şehrin gençleri ve Batman tribünlerinin sesi olan Yarasalar olarak, yeni sezonda maçlarımıza ev sahipliği yapacak olan 15 Bin kişilik stadyuma tüm Batman halkının gönlünde taht kurmuş, yaptığı yatırımlarla sürekli Batman için çabalayan ve her sezon Batman Petrolspor’umuzun ayakta kalması için maddi desteklerde bulunan merhum Necat Nasıroğlu isminin verilmesini istiyor ve talep ediyoruz.
‘YENİ STADIN İSMİ NECAT NASIROĞLU OLSUN’
Tıpkı Gaziantep’te Kamil Ocak, Trabzon’da önce Avni Aker ardından Şenol Güneş, Kayseride Kadir Has stadyumlarına o şehir için anlamlı olan isimlerin verilmesi gibi bir çok örnek önümüzde mevcuttur. Batman Petrolspor’un taraftar grubu ve Batman gençleri olarak değerli Batmanlı büyüğümüz merhum Necat Nasıroğlu’na tüm Batmanlılar adına çok küçük olsa bile bu vefanın gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz. Her zaman Yarasaların, Batman gençliğinin ve Batman halkının yanında olan Batman Valisi Ahmet Deniz başta olmak üzere, Gençlik Spor İl Müdürümüz Halil Eren, tüm kurum kuruluşlardan, STK’lardan ve oluşumlardan bu çağrımıza desteklerini beklemekteyiz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=