Lütfen bekleyin..



İyi’ler Dağ Köylerine Çıkarma Yaptı

18 Haziran 2018, 18:26 - Okunma: 1578

İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik ve beraberindeki heyet, Gercüş’ün dağ köylerine seçim çalışması için adeta çıkarma yaptılar. Habizbini Aşiretinin kaldığı köyleri ağırlıklı gezdiklerini belirten Çelik, gördükleri ilginin sandığı yansımasıyla, seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.

“HALKIN İRADESİNE KİLİT VURULUYOR”
Mülki amirlerin köy köy gezdiğini ve halkın iradesine, kilit vurduğunu belirten İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik; “Mülki amirlerimiz bizlerden önce muhtarlar üzerinden köylülerle bir araya gelip, halkın iradesine kilit vurmaya başlamışlar. AK Partiye oy çıkmazsa, hizmetlerde sıkıntı yaşanacakmış. Devlet halkına hizmet etmekle mükelleftir. Bırakın halkımız özgür ve demokratik bir şekilde istediği partiye oyunu versin. Köylere hizmet getirmek bir sosyal devlet olmanın gereğidir. 16 yıldır yapmadıklarını yapacağız vaatleri gerçeği yansıtmıyor. Halk siyasetin ve bürokrasinin üstündedir. Halk siyasetçileri kendilerine hizmet için görev verir. Vatandaşa emir komuta versinler diye değil. 100 yıldır bu halk baskı ve algı operasyonlarına boyun eğdi, artık eğmeyecek ve özgür olduğunu sandığa yansıtacaktır. Bütün köylerde partimizin uzman ekipleri görev yapacaktır.” diye konuştu. Çelik’e ayrıca İl Başkanı Şehmus Uras, Teşkilat Başkanı İlyas Arslan, Milletvekili adayları Burhan Baran ve diğer adaylarda eşlik etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=