Lütfen bekleyin..



Polisten Kumar Operasyonu

18 Haziran 2018, 18:23 - Okunma: 741

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri tarafından kumar oynatılan iş yerlerine operasyon yapıldı. Operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 19 kişiye 4 bin 921 TL kumar cezası verildi.

Konu ile ilgili olarak Batman Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalarda ve vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar neticesinde umuma açık işyerlerinde kumar oynanması için yer ve imkan sağlama ve 1072 rulet, tilt, langırt, benzeri oyun alet ve makinaları hakkında kanun olaylarından dolayı adli işlemler neticesinde 1 adet tombala makinası, 3 adet televizyon, 1 adet kamera, kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır. İşyerinde kumar oynadıkları tespit edilen 19 şahsa 5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 34. maddesi uyarınca 259’ar TL’den toplam 4 bin 921 TL idari para cezası uygulanmış ve işyeri hakkında kumar oynatmaktan adli ve idari işlem başlatılmıştır” denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=