Lütfen bekleyin..



AKSOY “BİZ BİR AİLE OLDUK”

14 Haziran 2018, 15:42 - Okunma: 758

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, TP Kristal Park’ta Belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.Yaklaşık 22 aydan bu yana özverili çalışmalarından dolayı Belediye personelini tebrik ederek söze başlayan Başkan Vekili Aksoy, “Biz bir aile olduk.

Batman’ın daha güzel yerlere gelmesi için birlikte büyük fedakarlıklar gösterdik, büyük emek sarf ettik. Batman’ın temizliğinden, altyapısına ve üstyapısına kadar birçok alanda yapılan çalışmalarda Belediye personelinin payı büyük” dedi.

Başkan Vekili Aksoy, 22 aylık zaman dilimi içerisinde Belediye ekipleri tarafından 430 ton asfalt serimi, 17 park yapımı, kanalizasyon döşemesi yapıldığını ve temiz bir kent meydana getirdiklerini belirtti.Bu yıl 25 park ve 200 ton asfalt serimi yapılacağını, bunda en büyük emeğin belediye personelinde olacağına dikkat çeken Başkan Vekili Aksoy, masaları dolaşarak personel ve aileleriyle yakından ilgilendi.Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediyede bulunan birim müdürleri, belediye çalışanları ve ailelerinin katıldığı yemekte, İftar yemeğinin ardından belediye personeli ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=