Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Amatörler için Düzenlenen İftar Programına Katıldı

14 Haziran 2018, 15:31 - Okunma: 679

Vali Ahmet Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilimizde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri için düzenlenen iftar programına katıldı.

Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına Vali Deniz'in yanı sıra Vali Yardımcıs Mekan Çeviren, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hali Eren, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticileri, Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri ile çok sayıda sporcu katıldı.
 
İftardan sonra kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Birlik-beraberlik ve kardeşlik içerisinde, bereketi, rahmeti ve bütün güzellikleriyle bir Ramazan ayının sonuna gelindiğini belirterek,Sporun her alanında başarılarımızın artırılması için her türlü imkanlarımızı değerlendiriyoruz.Özelikle altyapı yatırımlarına ağırlık veriyoruz. Bu yıl ilimize iki adet saha kazandırdık. Mevcut sahaları da tadilattan geçiriyoruz. 15 bin kişilik stadın çim serimine başlandı,en kısa zamanda hizmete geçecektir. Bu güzel ve donanımlı tesis, şampiyonluk oynayacak bir takıma yaraşır. Bunun için hepimiz el ele vererek, şampiyonluğa oynanacak bir Petrolspor takımı oluşturmalıyız" diye konuştu.
 
Batman'da 30 bin lisanslı, 45 milli sporcunun olduğunu ifade eden Vali Deniz, bu sayıların artırılması için daha çok çalışılması gerektiğini belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=