Lütfen bekleyin..



Taksi Durakları Unutuldu mu!

13 Haziran 2018, 18:30 - Okunma: 991

Batman’da 23 Taksi durağı ve 150 civarında taksici esnafı olmasına rağmen halen taksi duraklarının gelmemesi esnafı mağdur etti. Batman Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar taksici esnafının mağdur olduğunu belirterek kışın soğukta yazın ise sıcakta beklemeye mahkum olduğunu belirtti.

Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar gazetemize yaptığı açıklamasında “ Batman’da 150 taksici esnafı ve 23 durak var. Durakların adı var ama ortada durak yok. Türkiye’nin tüm illerinde bazı ilçelerde hatta Hakkari’de bile modern taksi durakları var. Ancak her ne hikmetse bize söz verilmesine rağmen siparişi edilen taksi durakları gelmedi. Esnafımız yıl başından beridir bekliyor. Sayın Belediye başkan vekili Ertuğ şevket Aksoy’dan bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Taksici esnafının mağduriyeti diz boyu.” Dedi.
Öte yandan Otogar otobüs firmaları tarafından yapılan servis taşımacılığı için yapılan düzenlemeleri de eleştiren Başkan Yaşar Belediye Ulaştırma Müdürlüğünün aldığı kararların haksız rekabete yol aştığını ve taksici esnafının mağdur edildiğini vurguladı. Servis taşımacılığının haksız rekabete yolaçtığını ve şehir içi minibüslerin gitmediği en ücra köşelere kadar yolcu taşındığını belirten Yaşar çarşı merkezde ara sokaklarda park yeri olmaksızın yolcu oturma yersiz bu taşımacılığın yapılmasından rahatsız olduklarını açıkladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=