Lütfen bekleyin..



“BİZ BU HALKIN HİZMETKÂRI OLACAĞIZ”

13 Haziran 2018, 18:02 - Okunma: 1342

İYİ Parti Batman Milletvekili Adayı Kısmet Çelik, Batmanlı seçmenlere seslenerek, hizmet edecek adaylara oy verilmesini istedi. İYİ Parti Batman Milletvekili Adayı Kısmet Çelik, hizmet adamı olduklarını ve Batman’ın İYİ bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyledi.

Çelik yaptığı açıklamada; “Bizler bütün aşiretlere eşit mesafedeyiz. İnsana insan olduğu için önem verenlerden biriyim. Küçük yaşlarda çalışma hayatına başladım. Yaşantım, sorunlarla içli dışlı olmamı beraberinde getirdi. Yaşadığım kente kayıtsız kalabilen biri de değilim. Kentin sorunlarını tartışır, çözümlerin neler olması gerektiğini değerlendiririm. Ailemin ve çevremin önerisiyle siyasete girdim. İyi Parti’ye gönül verdim. Önce Batman’da Kurucu İl Başkanı ve şimdi de Milletvekili Adayı oldum.” diye konuştu.

“KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ”

İYİ Parti Batman Milletvekili Adayı Kısmet Çelik, Batman’da seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaştıklarını söyledi. Çelik; “Esnaflarımızı tek tek geziyoruz. Kapı kapı, ev dolaşıyoruz. İnsanlar bize karşı hoşgörüsü çok güzel. Bu da bizi memnun ediyor. İyi Parti’ye bakış açıları, beklentilerimizin üzerinde. İnşallah bu, sandığa da yansır” diye konuştu.

“ENGELLİ V EYAŞLILARIMIZ ÖNCELİKLİ OLACAK”

İYİ Parti Batman Milletvekili Adayı Kısmet Çelik, engelli ve yaşlı vatandaşların öncelikli hedefleri arasında olacağını söyledi. Çelik; “Partimizin iktidarıyla, Türkiye’de tüm yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza yaşam standartlarında hayatlarını sürdürebilmeleri için maaşlarını düzelteceğiz. Tüm özel sektör ve kamu kurum ve kuruluşlarında onlara öncelik verilmesini sağlayacağız. Bununla beraber devletin tüm hizmetlerini onların ayağına götüreceğiz.” dedi.

“HER MAHALLENİN KULÜBÜ OLACAK”

Açıklamasına devam eden İYİ Parti Batman Milletvekili Adayı Kısmet Çelik; “En büyük hedefim, her mahallenin bir takımının olması için proje geliştireceğim. Mahallelerimize vereceğimiz destekle kurulacak kulüplerde oynayacak çocuklar ve gençler sokaklardan ve zararlı alışkanlıklardan uzak duracak. En büyük önlem ve çare sporla gençlerimizi kazanmaktır. Kulüplerimize bina ve her yıl düzenli bir yardımın yapılmasını sağlayacağız. Böylece Batman genelinde tüm çocuk ve gençlerimizi sporla kazanmış olacağız.” dedi.

“HER YIL PETROL FESTİVALİ DÜZENLEYECEĞİZ”

İYİ Parti Batman Milletvekili Adayı Kısmet Çelik; “Batman gibi bir kentte hala kendisiyle özdeşleşmiş bir festivalinin olmaması büyük bir eksiklik ve bu halka ihanettir. Allah izin verir ve iktidara gelirsek, her yıl ‘PETROL FESTİVALİ’ düzenler, ilimizi Türkiye ve Dünyaya tanıtır turizm patlaması yaşatırız. Buda boynumun borcu olsun. Yine her yıl ünlü oyuncuların, yönetmenlerin, Televizyonların ve marka isimlerin ilimize gelmesi için geleneksel olarak ‘BATMAN PETROL ÖDÜLLERİ’ Projesini hayata geçireceğiz.” Şeklinde konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=