Lütfen bekleyin..



CHP 1. Sıra Adayı Işık İnce’nin Mitingine Katıldı

12 Haziran 2018, 18:02 - Okunma: 1483

CHP Batman Milletvekili adayı Ayhan Işık seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi yalnız bırakmadı. Beraberinde il teşkilatıyla birlikte Diyarbakır Mitingine katılan Batman Milletvekili adayı Ayhan Işık Diyarbakır mitingine onbinlerce kişi tarafından katılım sağlandığını belirtti.

Diyarbakır Mitinginde Batman CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar ve teşkilat üyeleride tam katılım sağladı. Mitinge Bölge halkından büyük bir destek geldiğini belirten CHP Milletvekili adayı Ayhan Işık Miting öncesinde CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’lada bir araya gelerek seçim sürecini ve çalışmaları değerlendirdi. 
Batman Kozluk ve Sason’da seçim lokalleri açan CHP Milletvekili adayı Ayhan Işık açıklamasında “İl teşkilatımızla birlikte seçime hazırlanıyoruz. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye Diyarbakır’da yoğun ilgi gösterildi. Kürt sorunuyla ilgili önemli mesajları oldu. Bizde ekip olarak teşkilat olarak İnce’nin yanındaydık. Herkes barış istiyor, Huzur istiyor. Artık değişim zamanıdır. Seçimler İkinci tura kalırsa halkın adayı Muharrem İnce’nin Cumhurun reisi olacağına inanıyoruz. Bir ayağımız Batmanda bir ayağımız Sason, Kozluk ve diğer ilçelerimizde. CHP  halkın desteğiyle iktidara yürüyor.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=